
Wszystkie nasze dania są przygotowywane są przez doświadczonego kucharza z wieloletnim stażem, który swoją koncepcję podawania zdrowego, ekologicznego jedzenia opiera na dwurodzajowym menu: Fit – skierowane jest do osób stosujących wszelkiego rodzaju diety (bezglutenową, wegańską itp.) oraz dbających o zdrowy tryb życia, oraz Fat – menu oparte na smakach kuchni meksykańskiej.
Firma istnieje od sierpnia 2014 roku.
W tym sezonie uczestniczymy w wielu eventach i zlotach food trucków, m.in:
Cropp Tatoo Konwent Katowice
Wege festiwal w Łodzi
Wrocław Street Food Truck Festiwal
Wrocławscy Ulicożercy
Łódzki Festiwal Street Food Polska
Piastonalia - Juwenalia Uniwersytetu Opolskiego
Juwenalia Podbeskidzia w Bielsku-Białej
Jesteśmy również członkami nieformalnej grupy zrzeszającej katowickich właścicieli food trucków SK FOOD TRUCK i współorganizatorami cyklicznej imprezy Rynek Smaków




![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
---|---|
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków | ![]() Rynek Smaków |
![]() Rynek Smaków |