Wszystkie nasze dania są przygotowywane są przez doświadczonego kucharza z wieloletnim stażem, który swoją koncepcję podawania zdrowego, ekologicznego jedzenia opiera na dwurodzajowym menu: Fit – skierowane jest do osób stosujących wszelkiego rodzaju diety (bezglutenową, wegańską itp.) oraz dbających o zdrowy tryb życia, oraz Fat – menu oparte na smakach kuchni meksykańskiej.

Firma istnieje od sierpnia 2014 roku.

W tym sezonie uczestniczymy w wielu eventach i zlotach food trucków, m.in:

Cropp Tatoo Konwent Katowice

Wege festiwal w Łodzi

Wrocław Street Food Truck Festiwal

Wrocławscy Ulicożercy

Łódzki Festiwal Street Food Polska

Piastonalia - Juwenalia Uniwersytetu Opolskiego

Juwenalia Podbeskidzia w Bielsku-Białej

Jesteśmy również członkami nieformalnej grupy zrzeszającej katowickich właścicieli food trucków SK FOOD TRUCK  i współorganizatorami cyklicznej imprezy Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków

Rynek Smaków